O naszym miejscu
Miejsce powstało w 2015 roku z miłości do prostych smaków, jakości i chęci ugoszczenia Was najlepiej, jak potrafimy.
Od początku stawialiśmy na proste smaki i ceniliśmy pracę ludzkich rąk.
Chcieliśmy, aby było tak, jakbyśmy gotowali dla siebie w domu, z najlepszych składników, z hojnością i dbałością o najmniejszy szczegół. Wykorzystujemy to, co oferuje nam natura, dlatego bazujemy na produktach lokalnych, sezonowych i takich, które stanowią wartość samą w sobie.
BISTRO
Podstawą naszych śniadań jest chleb na zakwasie spulchniany siłami natury. Składa się z czterech składników - maki, wody, soli i zakwasu, który prowadzimy nieprzerwanie od 2015 roku.
Naturalne
W Lokalizacji polewamy tylko naturalnie. Wina dostępne w ofercie, to te ekologiczne i biodynamiczne. Kawa tylko speciality, z lokalnej, tyskiej palarni.